Τα προνόμιά σας Vestiaire

  • 2% Cashback + 12% Neukunde
  • 1% Cashback + 12% Bestandskunde
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση Vestiaire

Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Σημαντικό!
Για να βεβαιωθείτε ότι η αγορά σας καταγράφεται σωστά, κάντε πάντα εκ των προτέρων κλικ στο button "Κάντε τώρα αγορές online", ώστε να μεταβείτε το επιθυμητό Online Shop. Οι αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο μέσω της έκδοσης browser του Online Shop και όχι μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής. Χρησιμοποιήστε μόνο κωδικούς κουπονιών που έχετε λάβει μέσω της ιστοσελίδας μας. Παρακαλούμε πριν την αγορά βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα περιήγησης σας έχει τις σωστές ρυθμίσεις για τα cookies. Όλες τις υπόλοιπες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το online shopping θα τις βρείτε στα FAQs.

Σχετικά με την επιχείρηση Vestiaire

Η Vestiaire Collective είναι η κορυφαία παγκόσμια πλατφόρμα αγορών μεταχειρισμένων ρούχων πολυτελούς ποιότητας. Ενθαρρύνοντας τους πελάτες της να συμμετέχουν στην κυκλική οικονομία, ως μία βιώσιμη εναλλακτική λύση στη fast fashion κουλτούρα, η πλατφόρμα είναι πρωτοπόρα για τον προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα, που απαριθμούν πάνω από 1,5 εκατομμύριο επιθυμητά προϊόντα ένδυσης

ID εμπόρου
109000884

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο Vestiaire;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.