Τα προνόμιά σας rentalcars.com

  • 8% Cashback Deal* on your purchase Τώρα 8% αντί 5% Cashback ισχύει από 20/12/2022 έως 31/1/2023
  • * Σε ένα Cashback Deal εξαργυρώνετε τα Shopping Points σας και ως αντάλλαγμα σας πιστώνεται περισσότερο Cashback. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να έχετε αρκετά Shopping Points στον myWorld λογαριασμό σας, τα οποία θα εξαργυρωθούν στην myWorld για το Cashback Deal. Τα Shopping Points σας, θα αφαιρεθούν αυτόματα από τον myWorld λογαριασμό σας.

  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Όροι στην επιχείρηση rentalcars.com

Όλες οι πωλήσεις φαίνονται σε ευρώ.
Ο χρόνος αναμονής (pending time) για την απόδοση των προνομίων μελών μπορεί να διαρκέσει έως και 365 ημέρες στην συγκεκριμένη συμβεβλημένη επιχείρηση. Σε αυτήν τη συμβεβλημένη επιχείρηση ως βάση για τον υπολογισμό των προνομίων αγορών σας λαμβάνεται υπόψη η καθαρή αξία της αγοράς σας καθώς αυτή αποτελεί και την προκαθορισμένη έκπτωση στην συγκεκριμένη συμβλεβλημένη επιχείρηση.

Σημαντικό!
Για να βεβαιωθείτε ότι η αγορά σας καταγράφεται σωστά, κάντε πάντα εκ των προτέρων κλικ στο button "Κάντε τώρα αγορές online", ώστε να μεταβείτε το επιθυμητό Online Shop. Οι αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο μέσω της έκδοσης browser του Online Shop και όχι μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής. Χρησιμοποιήστε μόνο κωδικούς κουπονιών που έχετε λάβει μέσω της ιστοσελίδας μας. Παρακαλούμε πριν την αγορά βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα περιήγησης σας έχει τις σωστές ρυθμίσεις για τα cookies. Όλες τις υπόλοιπες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το online shopping θα τις βρείτε στα FAQs.

Σχετικά με την επιχείρηση rentalcars.com

Η Rentalcars.com είναι η μεγαλύτερη εταιρεία υπηρεσιών online ενοικίασης αυτοκινήτων στον κόσμο, πραγματοποιώντας 7,1 εκατ ενοικιάσεις τον χρόνο, σε 46000 τοποθεσίες παγκοσμίως. Με πελάτες σε 169 χώρες, έχουμε μια πραγματικά παγκόσμια βάση δεδομένων χρηστών, τους οποίους εξυπηρετούμε μέσα από την ιστοσελίδα μας, σε 40 γλώσσες και πολλά νομίσματα. Όλοι οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση στην πολύγλωσση υποστήριξη μέσω τηλεφώνου ή email.

Το Rentalcars.com συνεργάζεται με όλες τι μεγάλες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων παγκοσμίως ελέγχοντας ποιος τοπικός προμηθευτές παρέχει τις καλύτερες τιμές για το όχημα που θέλετε στην ημερομηνία που το χρειάζεστε και στην καλύτερη ποιότητα εξυπηρέτησης.

Έχουμε καταφέρει όλα αυτά παραμένοντας σταθεροί στις αρχές με τις οποίες το Rentalcars.com ιδρύθηκε.

Θέλουμε οι πελάτες μας να έχουν πρόσβαση σε παγκόσμιο ιστό ενοικίασης αυτοκινήτων με το χαμηλότερο δυνατό κόστος που όχι μονό θα σας κερδίσει χρόνο ψάχνοντας σε μία μόνο εταιρία, αλλά επίσης προσφέρει και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

ID εμπόρου
109000371

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο rentalcars.com;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.