Τα προνόμιά σας travelWorld.com

  • 4% Cashback + 10% σε ολόκληρη την τιμή κράτησης: Ξενοδοχεία & Πτήσεις
  • Αποδέχεται
    Αγορές online

Σχετικά με την επιχείρηση travelWorld.com

“Your Journey is our Journey”

Λευκές παραλίες, χιονισμένα βουνά ή συναρπαστικές μητροπόλεις - ποιος δεν τα έχει ονειρευτεί; Ή μήπως ψάχνετε το κατάλληλο ξενοδοχείο για το επόμενο επαγγελματικό σας ταξίδι; Η travelWorld σας προσφέρει όλα αυτά και πολλά περισότερα. Η online πλατφόρμα κρατήσεων της travelWorld και η εφαρμογή της ανοίγουν νέους ταξιδιωτικούς ορίζοντες. Αυτή τη στιγμή η travelWorld σας προσφέρει πάνω από 2 εκατομμύρια ξενοδοχεία και καταλύματα παγκοσμίως. Σύντομα θα ακολουθήσουν περισσότερες προσφορές και υπηρεσίες.

Γιατί travelWorld.com

Ως ταξιδιωτική κοινότητα που βασίζεται στα μέλη, η travelWorld προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία και καλύτερες τιμές - Εδώ ισχύει το "Στην καλύτερη τιμή". Για το σκοπό αυτό, συνεργαζόμαστε απευθείας με τους πιο γνωστούς παρόχους παγκοσμίως.

Τα πλεονεκτήματα

Τεράστια ποικιλία - 2 εκατομμύρια διαφορετικά καταλύματα παγκοσμίως, συνεχώς αυξανόμενα

Γρήγορα & εύκολα - Κάντε κράτηση σε 3 εύκολα βήματα με άμεση επιβεβαίωση κράτησης

Οι καλύτερες τιμές - Χαμηλότερες τιμές, χωρίς τέλη κράτησης ή πιστωτικής κάρτας

Ποιότητα - Αξιολογήσεις καταλυμάτων που βασίζονται σε αξιολογήσεις από χιλιάδες ταξιδιώτες

Σχετικά με εμάς

Η travelWorld αποτελείται από μια διεθνή ομάδα ειδικών πληροφορικής και ταξιδιών. Στα γραφεία μας στο Λονδίνο, τη Βιέννη και τη Βαρσοβία, εργαζόμαστε πυρετωδώς για να κάνουμε την καινοτόμο πλατφόρμα κράτησης ταξιδιών μας, Global Player, της ταξιδιωτικής αγοράς.

"Τα καλύτερα ξενοδοχεία στην καλύτερη τιμή", συμπεριλαμβανομένων Cashback και Shopping Points

Η καινοτόμος πλατφόρμα κρατήσεων προσφέρει στα μέλη της ένα Loyalty System μέσω του οποίου ο πελάτης μπορεί να συλλέγει Cashback und Shopping Points. Με λίγα μόνο βήματα μπορείτε να κάνετε κράτηση για το αγαπημένο σας κατάλυμα μέσω της ιστοσελίδας ή του mobile app. Οι πελάτες του myWorld λαμβάνουν 2% Cashback και Shopping Points με κάθε κράτηση.

Συνεχής ανανέωση των κορυφάιων Deals

Στην travelWorld, τα myWorld μέλη μπορούν να εξαργυρώσουν τα Shopping Points ή ακόμη και να πληρώσουν με το Cashback πιστωτικό υπόλοιπό τους. Η συνεχής ανανέωση των Shopping Point Deals σε επιλεγμένα καταλύματα διασφαλίζει ποικιλία στην προσφορά. Για πελάτες που έχουν Benefit Voucher, η travelWorld προσφέρει τα λεγόμενα Benefit Deals. Είτε πρόκειται για Shopping Points είτε για Benefit Deals, σας βοηθάμε να εξοικονομήσετε χρήματα, ώστε να απολαύσετε το επόμενο ταξίδι σας.

ID εμπόρου
107905

Δεν μπορείτε να βρείτε την αγορά σας στο travelWorld.com;

* Ανάλογα με τα εκάστοτε προϊόντα που αποκτούνται από την συμβεβλημένη επιχείρηση, οι προμήθειες μεσολάβησης που καταβάλλονται δύναται να διαφέρουν. Όλες οι πληροφορίες για τον σκοπό αυτόν στην παρούσα ιστοσελίδα, παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβεια.