2/02/2021

Verzamel Cashback bij jou Valentijnscadeaus

Waar komt Valentijnsdag eigenlijk vandaan? Daar zijn heel wat theoriën over. De bekendste gaat natuurlijk over Sint Valentijn zelf, die in de derde eeuw christelijke huwelijken voltrok, ook al was dat nog verboden in die tijd. Volgens de overlevering werd hij daarvoor op 14 februari geëxecuteerd. Op die manier werd deze dag verbonden aan de naam van Sint Valentijn en in 469 n.C. werd hij door paus Gelasius I. aan de algemene kalender toegevoegd.

Vermoedelijk zijn we in de Middeleeuwen begonnen met het vieren van deze dag. Vooral in Engeland en Frankrijk werd het toen gevierd als feest voor de jeugd en jonge geliefden. Halverwege de 19e eeuw begonnen geliefden elkaar cadeaus te geven, en zo is het Valentijnsfeest ontstaan zoals we het nu kennen. Vind jij deze traditie net zo leuk als wij? Bekijk dan nu de aanbiedingen van onze Partners en scoor Cashback en Shopping Points bij jouw Valentijnsaankopen.

Of je nu voor bonbons, bloemen, sieraden of parfum gaat, jouw teken van genegenheid zal vast en zeker gewaardeerd worden. En naast het cadeau dat jij ongetwijfeld ook zult ontvangen, kun je ook nog eens genieten van de Cashback en Shopping Points die je hebt verzameld bij jouw aankoop. Zo wordt Valentijnsdag wel heel leuk! Haal nu het perfecte cadeau in huis voor jouw geliefde.


Shop nu

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.