MotoGP™ Ticket Shop

Cashback & Shopping Points bij MotoGP™ Ticket Shop

  • 5% + 2 per 100 EUR Aankoop
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij MotoGP™ Ticket Shop


Controleer voor je de aankoop doet of jouw browser de juiste cookie instellingen heeft. Lees alles wat je wilt weten over online shopping in onze FAQs.
Lees ook de FAQs en Algemene Voorwaarden in ons booking portal.
Tickets kunnen alleen per post verzonden worden tot een maand vóór de race. Daarna is het alleen mogelijk om de tickets op te halen bij een Voucher Inwisselpunt.
Tickets voor een MotoGP™ Ticket Shop kunnen niet ingeruild worden.
Zitplaatsen worden automatisch gereserveerd zodra de transactie is voltooid. Tickets worden uitgegeven op het circuit; het MotoGP™ team heeft geen invloed op de zitplaatsnummers. Het is eventueel wel mogelijk om bij elkaar te zitten wanneer je de tickets met meerdere boekingen hebt gekocht. Neem hiervoor direct contact op met het MotoGP™ team.
Het MotoGP™ team staat altijd klaar om te helpen. Bij deze Loyalty Partner worden jouw voordelen gebaseerd op de bruto waarde van jouw aankoop.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over MotoGP™ Ticket Shop

In de officiële MotoGP™ Ticket Shop zijn tickets verkrijgbaar van alle MotoGP™ races dit seizoen.

MotoGP™ staat garant voor spanning, precisie en de nieuwste technologie op twee wielen. De MotoGP™ is niet alleen het oudste kampioenschap voor motorrijden ter wereld, maar is sindsdien ook uitgegroeid tot het ultieme event in haar veld.

Shopvoordelen voor motorfans

De organisatie van MotoGP™ is zich bewust van het belang van fans voor het succes van race evenementen. Tenslotte creëren de fans een geweldige sfeer langs het circuit en zorgen ervoor dat ieder evenement onvergetelijk is. Het MotoGP™ Cashback Program is een bedankje van de organisatie aan de fans voor hun onvermoeibare support. Loyale fans ontvangen tal van voordelen wanneer zij shoppen: Tot wel 5% Cashback en Shopping Points voor Deals bij iedere aankoop die zij doen bij een Loyalty Partner - dit alles geheel kosteloos. Zorg er nu voor dat jij ook deze voordelen ontvangt!

Loyaltypartner-ID
909000375

Kun je jouw aankoop niet vinden bij MotoGP™ Ticket Shop?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.