Booking.com

Je Benefits bij Booking.com

  • 3% Cashback Deal* Nu 3% in plaats van 1% Cashback Geldig van 1/09/2023 tot 31/12/2023
  • * Met een Cashback Deal kun je je Shopping Points inwisselen in ruil voor meer Cashback. Daarvoor moet je voldoende Shopping Points in je myWorld-account hebben, die bij myWorld worden ingewisseld voor de Cashback Deal.Je Shopping Points worden dan automatisch van je myWorld-account afgetrokken.

  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Booking.com

Let op:
- Bij deze handelaar worden de transacties pas bevestigd na afloop van uw verblijf. In sommige gevallen kan de bevestiging van uw boeking, en het uitkeren van de hieruit resulterende ledenvoordelen, tot 365 dagen na boekingsdatum duren.

- Voordelen zijn alleen geldig op de accommodaties.

- NIET geldig op vluchten, transfers, of andere service. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Booking.com

Reis met Booking.com en verzamel Cashback en Shopping Points

Zin in een reis? Aarzel dan niet en boek je volgende vakantie bij Booking.com! Als myWorld lid ontvang je ook Cashback en shoppingpunten wanneer je boekt - zo wordt reizen dubbel zo leuk! Zelfs als de reis niet voor ontspanning is, maar om zakelijke redenen, vindt u bij Booking.com het juiste hotel tegen de beste prijs; inclusief shoppingvoordelen!  

De reisexperts van Booking.com

Als het om uw eigen reis gaat, wilt u niets aan het toeval overlaten. Bij Booking.com bent u wat dat betreft in de beste handen. Elke dag worden er ongeveer een miljoen overnachtingen geboekt op de website, Booking.com is beschikbaar in 43 talen en biedt in totaal meer dan 28 miljoen gemelde accommodaties, waaronder alleen al meer dan 6,6 miljoen aanbiedingen van vakantiehuizen, vakantieappartementen en andere speciale accommodaties.
Hier vindt u de perfecte accommodatie voor uw wensen en eisen.

Loyaltypartner-ID
589000986

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Booking.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.