Energie.be

Je Benefits bij Energie.be

  • 10 EUR Cashback + 25 Standard
  • 1,95 EUR Cashback + 1,5 Tariefcheck
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Energie.be

De voordelen van de categorie "Standaard" worden alleen toegekend als er een contract wordt gesloten. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Energie.be

De energieleverancier Energie.be is een nieuwkomer op de markt. Hun doel is om de energiemarkt te veranderen door eenvoudig, transparante en lage prijzen aan te bieden voor iedereen.

Loyaltypartner-ID
589000985

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Energie.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.