Loberon BE

Je Benefits bij Loberon BE

  • 4% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Loberon BE

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Loberon BE

LOBERON is meer dan alleen de online winkel met inrichtingsideeën en decoratietips die inspireren en aanzetten tot kopen. LOBERON est bien plus qu'une boutique en ligne proposant des idées d'aménagement et des conseils de décoration qui incitent à l'achat

Loyaltypartner-ID
589000979

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Loberon BE?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.