Lampeetlumiere - BE FR

Je Benefits bij Lampeetlumiere - BE FR

  • 3% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Lampeetlumiere - BE FR

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Lampeetlumiere - BE FR

Lampeetlumiere.be est le spécialiste en ligne dans le domaine des lampes et de l'éclairage depuis des années. Chez nous, vous trouverez une large gamme de produits d'éclairage pour tous les budgets et tous les usages.

Loyaltypartner-ID
589000978

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Lampeetlumiere - BE FR?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.