Elemis BE

Je Benefits bij Elemis BE

  • 1% Cashback + 8% Bestaande klant
  • 2,5% Cashback + 8% Nieuwe klant
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Elemis BE

Aankopen met vouchers worden niet vergoed. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Elemis BE

La Marque Britannique #1 de Soins de la Peau.Votre peau, votre corps et votre bien-être sont au cœur d’ELEMIS.Chaque formule révolutionnaire que nous proposons est un mélange novateur de science et de chimie de la nature, soigneusement élaboré par une

Loyaltypartner-ID
589000971

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Elemis BE?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.