Asianfoodlovers BE

Je Benefits bij Asianfoodlovers BE

  • 3,5% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Asianfoodlovers BE

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Asianfoodlovers BE

Asian Food Lovers is dé online toko met het grootste assortiment van authentieke Aziatische A-merken levensmiddelen. Onze klanten staan bij ons centraal. Wij bieden een zeer ruim assortiment met de beste kwaliteit Aziatische A-merken.

Loyaltypartner-ID
589000966

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Asianfoodlovers BE?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.