The Body Shop

Je Benefits bij The Body Shop

  • 4% Cashback Deal* Cashback Deal Nu 4% in plaats van 1,5% Cashback Geldig van 7/06/2023 tot 31/07/2023
  • 1% Cashback + 8% ADVENT
  • * Met een Cashback Deal kun je je Shopping Points inwisselen in ruil voor meer Cashback. Daarvoor moet je voldoende Shopping Points in je myWorld-account hebben, die bij myWorld worden ingewisseld voor de Cashback Deal.Je Shopping Points worden dan automatisch van je myWorld-account afgetrokken.

  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij The Body Shop

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over The Body Shop

The Body Shop bestaat om wereldwijd een positief verschil te maken. Sinds onze oprichter, Anita, de wereld rondreisde op zoek naar traditionele schoonheidsrituelen en -ingrediënten, hebben wij de beste ethisch verkregen ingrediënten gebruikt om een reeks natuurlijk geïnspireerde huidverzorging, haarverzorging en make-up producten te creëren.   The Body Shop is opgericht vanuit de filosofie dat het bedrijfsleven een kracht voor het goede kan zijn. Wij zijn op een missie om te vechten voor een betere wereld en om mensen en de planeet sterker te maken. Dit betekent eerlijk omgaan met onze leveranciers om gemeenschappen te steunen via ons Fairtrade-programma, vegetarisch zijn en voor altijd tegen dierproeven zijn.

Loyaltypartner-ID
589000965

Kun je jouw aankoop niet vinden bij The Body Shop?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.