myWorld.com

Cashback & Shopping Points bij myWorld.com

  • 3% + 2 Op jouw aankoop
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping B2B

Voorwaarden bij myWorld.com

Bij deze Loyalty Partner worden jouw voordelen gebaseerd op de bruto waarde van jouw aankoop.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over myWorld.com

Gemakkelijk en voordelig shoppen bij myWorld Products

Een ruime keuze aan geselecteerde producten uit verschillende categorieën, een aangename shopervaring en de scherpste prijzen - met myWorld Products wordt shoppen een waar genoegen, want myWorld Shoppers ontvangen Cashback en Shopping Points bij iedere aankoop. Ook hebben ze de mogelijkheid om hun verzamelde Cashback in te wisselen bij hun bestellingen.

Vind je gewenste product

Wat je ook zoekt, je vindt het vast en zeker in een van de vele categorieën van myWorld Products. Van “Auto’s & Motoren” tot “Elektronica” en van “Huis & Tuin” tot “Sport & Vrije tijd”; bekijk onze categorieën om je gewenste producten te bestellen en tegelijkertijd Benefits te verzamelen. Of blader door onze selectie en ontdek de leukste nieuwe producten.

Eenvoudig shoppen plus Cashback en Shopping Points

Naast een weloverwogen productselectie vinden wij het ook belangrijk dat je een prettige shopervaring hebt bij myWorld Products. Log in met je myWorld-inloggegevens, begin met shoppen, betaal met je Cashback en verzamel meteen nieuwe Benefits. Shoppen bij myWorld Products is dus heel gemakkelijk, snel en voordelig - en iedere myWorld shopper kan rekenen op Cashback en Shopping Points!

Loyaltypartner-ID
589000959

Kun je jouw aankoop niet vinden bij myWorld.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.