Je Benefits bij Farfetch

  • 1% Cashback + 12% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Farfetch

LET OP: bij Gucci en Fendi ontvang je geen Cashback. Bij deze Loyalty Partner worden jouw voordelen gebaseerd op de bruto waarde van jouw aankoop.

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Farfetch

FARFETCH exists for the love of fashion. They believe in empowering individuality. Their mission is to be the global platform for luxury fashion, connecting creators, curators and consumers.

Loyaltypartner-ID
589000953

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Farfetch?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.