Je Benefits bij EasyToys

  • 7% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij EasyToys

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over EasyToys

In het uitgebreide assortiment van EasyToys vind je alle bekende merken onder de seksspeeltjes! Zo verkopen zij de populaire Womanizer, We-Vibe, FunFactory of vibrators van Lelo. Ook voor de Europe Magic Wand, Durex condooms, Tenga Eggs en alles van Fifty Shades of Grey ben je bij hen aan het juiste adres. 

Loyaltypartner-ID
589000936

Kun je jouw aankoop niet vinden bij EasyToys?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.