Je Benefits bij 24Pharma

  • 0,81 EUR Cashback + 0,62 Standard
  • 2,43 EUR Cashback + 1,87 >150€
  • 3,25 EUR Cashback + 2,5 >200€
  • 1,62 EUR Cashback + 1,25 >100€
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij 24Pharma

Opgelet, cashback wordt enkel toegekend voor aankopen van minimum 50€. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over 24Pharma

Online apotheek 24pharma is genotificeerd aan het FAGG. Met meer dan 30.000 schoonheid-en verzorgingsproducten en voorschriftvrije geneesmiddelen is het een van grootste internetapotheken van België.

Alleen originele voorschriftvrije geneesmiddelen en verzorgingsproducten van gekende merken zoals : La Roche PosayEucerinAvèneCaudalieLouis WidmerKlorane,  MustelaParakitoNuxeVichyXLS MedicalFilorgaRainPharmaForté PharmaBiodermaRoger & Gallet, ...

Loyaltypartner-ID
589000933

Kun je jouw aankoop niet vinden bij 24Pharma?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.