Clarins BENL

Cashback & Shopping Points bij Clarins BENL

  • 4% + 1 per 100 EUR Aankoop
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Clarins BENL

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Clarins BENL

Wanneer wij de keuze hebben tussen een synthetisch product met dezelfde doeltreffendheid als een plantaardig product, kiezen wij bij Clarins voor plantaardige producten. Dit is een onschendbare regel die de wetenschappers van Clarins altijd in acht houden bij hun cosmetische innovaties.

De formules van Clarins bevatten meer dan 250 plantaardige ingrediënten. Al deze ingrediënten worden onder strenge voorwaarden geselecteerd op basis van hun prestaties en met elkaar gecombineerd in de voor hen optimale concentratie, om de schoonheid van iedere vrouw te benadrukken. Alle ingrediënten worden gekweekt met het grootste respect voor het milieu, om de biodiversiteit van onze planeet te beschermen.

Nr. 1 cosmetische verzorgings- producten van de allerhoogste kwaliteit in Europa.*

Ingrediënten afkomstig uit duurzame handel, milieu-initiatieven ... Wat Clarins betreft, gaat er niets boven de natuur. Dit is hoe wij de natuur beschermen.

 

 

Loyaltypartner-ID
589000910

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Clarins BENL?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.