Je Benefits bij Clarins

  • 2% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
  • Online Shopping
    Shop online met deze Partner en verzamel je Benefits.

Voorwaarden bij Clarins

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Over Clarins

Wanneer wij de keuze hebben tussen een synthetisch product met dezelfde doeltreffendheid als een plantaardig product, kiezen wij bij Clarins voor plantaardige producten. Dit is een onschendbare regel die de wetenschappers van Clarins altijd in acht houden bij hun cosmetische innovaties.

De formules van Clarins bevatten meer dan 250 plantaardige ingrediënten. Al deze ingrediënten worden onder strenge voorwaarden geselecteerd op basis van hun prestaties en met elkaar gecombineerd in de voor hen optimale concentratie, om de schoonheid van iedere vrouw te benadrukken. Alle ingrediënten worden gekweekt met het grootste respect voor het milieu, om de biodiversiteit van onze planeet te beschermen.

Nr. 1 cosmetische verzorgings- producten van de allerhoogste kwaliteit in Europa.*

Ingrediënten afkomstig uit duurzame handel, milieu-initiatieven ... Wat Clarins betreft, gaat er niets boven de natuur. Dit is hoe wij de natuur beschermen.

 

 

Loyaltypartner-ID
589000910

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Clarins?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.