Vitaminecompleet BENL

Je Benefits bij Vitaminecompleet BENL

  • 7,5% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Vitaminecompleet BENL

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Vitaminecompleet BENL

Vitaminecompleet.nl  Als fabrikant en retailer verkoopt Vitaminecompleet voedingssupplementen (vitaminen en mineralen) aan consumenten met als doel de persoonlijke vitaliteit, kracht en gezondheid te verbeteren. De producten van Vitaminecompleet zijn uniek (eigen merk), in eigen huis ontworpen en bewezen de meest natuurlijke en betaalbare in hun soort.    Voordelen van Vitaminecompleet  • Eigen merk met de hoogste hoeveelheid natuurlijke ingrediënten en de meest betaalbare vitamines en mineralen • Gratis verzending en de bezorgdoos past in uw deurpostbus • Thuis bezorgd binnen één werkdag • Gepersonaliseerde klantenservice  

Loyaltypartner-ID
589000888

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Vitaminecompleet BENL?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.