New Balance

Je Benefits bij New Balance

  • 1% Cashback + 12% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij New Balance

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over New Balance

New Balance is een bedrijf met 110 jaar aan geschiedenis. Hun doel is om atleten te ondersteunen in hun zoektocht naar excellentie, of dit nou professionele atleten zijn of de allerdaagse atleet. New Balance heeft voor iedereen wat wils!

Loyaltypartner-ID
589000869

Kun je jouw aankoop niet vinden bij New Balance ?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.