Peter Hahn

Cashback & Shopping Points bij Peter Hahn

  • 5% + 2 per 100 EUR Aankoop
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Peter Hahn

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Peter Hahn

PETER HAHN is een in meerdere Europese landen opererende multichannel-aanbieder en staat al bijna 50 jaar voor de beste service en voor geselecteerde, eersteklas dames- en herenmode van de allerfijnste natuurkwaliteiten, zoals luxueus kasjmier, zachte zijde, pure wol en fijn katoen.

Ons bedrijf staat voor moderne en tegelijkertijd tijdloos mooie mode van de allerhoogste kwaliteit. Onze artikelen zijn bestemd voor vrouwen van 45 jaar en ouder, die bijzonder merk- en modebewust zijn. Ze stellen hoge eisen aan materiaal, kwaliteit en design, maar ze hechten er vooral veel waarde aan dat kleding perfect zit.

Ons assortiment bestaat uit populaire merken als ESCADA, BRAX, JOOP!, RIANI, BASLER, BOGNER, Laurèl, STRENESSE en GERRY WEBER, maar ook uit merken die exclusief bij PETER HAHN te vinden zijn, zoals ANNA AURA, LOOXENT, UTA RAASCH en FADENMEISTER BERLIN. Naast klassieke en eigentijdse mode, is er tevens een enorme keuze aan mode in grote maten (t/m maat 56): stijlvol, elegant, comfortabel en perfect passend.

Wij hechten zeer veel waarde aan een optimale pasvorm, vooral voor dames vanaf 45 jaar: alle mode zit daarom altijd perfect en een bijzonder hoog draagcomfort is te allen tijde gegarandeerd. Net zo belangrijk als een succesvolle onderneming zijn goede omstandigheden voor mens, maatschappij en milieu. Als lid van het Business Social Compliance Initiative (BSCI) houden wij ons bijvoorbeeld bezig met faire arbeidsomstandigheden bij onze toeleveranciers. Bovendien zien wij erop toe, dat alle hulpbronnen op verantwoorde en veilige wijze gebruikt worden.

Loyaltypartner-ID
589000862

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Peter Hahn?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.