Je Benefits bij Ubisoft

  • 1% Cashback + 6% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Ubisoft

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Ubisoft

Ubisoft is een van de grootste uitgevers en distributeurs van interactieve entertainmentproducten ter wereld. Ubisoft heeft een enorme line-up of wereldberoemde AAA-titels zoals Assassin's Creed, Just Dance, de Tom Clancy-serie, Rayman, Far Cry en Watch Dogs. Ubisoft ontwikkelt en levert, met een wereldwijd netwerk van studio's en kantoren, hoogwaardige memorabele game-ervaringen op alle populaire platforms, waaronder consoles, mobiele telefoons, tablets en pc's.

Loyaltypartner-ID
589000860

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Ubisoft?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.