Scotch & Soda.be

Cashback & Shopping Points bij Scotch & Soda.be

  • 5% + 1 per 100 EUR Aankoop
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Scotch & Soda.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Scotch & Soda.be

Het Nederlandse modemerk Scotch & Soda houdt ervan om prachtige kledingstukken te maken die passen bij ieder individu, ze willen dat mensen vrolijk worden van hun kleding.

De producten van Scotch & Soda zijn rijk in detail, kwalitatief hoogstaand en betaalbaar. De designers van Scotch besparen kosten noch moeite in het detailleren en bijstellen van haar producten, inclusief de afgewerkte voering van elk kledingstuk. De producten zijn geïnspireerd op de klassieke en vintage stijlen, verrijkt met een schat aan inspiratie van over de hele wereld.

Loyaltypartner-ID
589000845

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Scotch & Soda.be?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.