Scotch & Soda.be

Je Benefits bij Scotch & Soda.be

  • 3,5% Cashback + 12% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Scotch & Soda.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Scotch & Soda.be

Het Nederlandse modemerk Scotch & Soda houdt ervan om prachtige kledingstukken te maken die passen bij ieder individu, ze willen dat mensen vrolijk worden van hun kleding.

De producten van Scotch & Soda zijn rijk in detail, kwalitatief hoogstaand en betaalbaar. De designers van Scotch besparen kosten noch moeite in het detailleren en bijstellen van haar producten, inclusief de afgewerkte voering van elk kledingstuk. De producten zijn geïnspireerd op de klassieke en vintage stijlen, verrijkt met een schat aan inspiratie van over de hele wereld.

Loyaltypartner-ID
589000845

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Scotch & Soda.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.