Scotch & Soda.be

Je Benefits bij Scotch & Soda.be

  • 8% Cashback Deal* Nu 8% in plaats van 3,5% Cashback Geldig van 20/05/2024 tot 23/06/2024
  • * Met een Cashback Deal kun je je Shopping Points inwisselen in ruil voor meer Cashback. Daarvoor moet je voldoende Shopping Points in je myWorld-account hebben, die bij myWorld worden ingewisseld voor de Cashback Deal.Je Shopping Points worden dan automatisch van je myWorld-account afgetrokken.

  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Scotch & Soda.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Over Scotch & Soda.be

Het Nederlandse modemerk Scotch & Soda houdt ervan om prachtige kledingstukken te maken die passen bij ieder individu, ze willen dat mensen vrolijk worden van hun kleding.

De producten van Scotch & Soda zijn rijk in detail, kwalitatief hoogstaand en betaalbaar. De designers van Scotch besparen kosten noch moeite in het detailleren en bijstellen van haar producten, inclusief de afgewerkte voering van elk kledingstuk. De producten zijn geïnspireerd op de klassieke en vintage stijlen, verrijkt met een schat aan inspiratie van over de hele wereld.

Loyaltypartner-ID
589000845

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Scotch & Soda.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.