Keessmit.be

Je Benefits bij Keessmit.be

  • 1% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Keessmit.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Keessmit.be

Kees Smit Tuinmeubelen is marktleider in tuinmeubelen in Europa. Door haar inkoopstrategie kan Kees Smit altijd de laagste prijs garanderen. Komt u ergens anders hetzelfde product tegen voor een lagere prijs? Dan past Kees Smit de prijs voor u aan. Echte merken voor écht de laagste prijs!

Loyaltypartner-ID
589000844

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Keessmit.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.