Shutterstock.com

Je Benefits bij Shutterstock.com

  • 5% Cashback + 5% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Shutterstock.com

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Shutterstock.com

Shutterstock.com biedt de beste kwaliteit, rechtenvrije stockafbeeldingen, foto‘s, vectoren, illustraties, videomateriaal, video en muziek voor bijna elke toepassing.

Van illustraties tot vectoren, Shutterstock staat voor je klaar wanneer je de perfecte stockafbeelding nodig hebt voor je website of blog. Het gigantische aanbod van stockvideomateriaal en -muzieknummers is de ideale keuze wanneer je de juiste sfeer moet zetten voor uw volgende korte of lange film.

Loyaltypartner-ID
589000804

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Shutterstock.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.