Alibaba.com

Je Benefits bij Alibaba.com

  • 2% Cashback + 5% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Alibaba.com

Bij deze Loyalty Partner is het niet mogelijk om achteraf de ledenvoordelen te boeken op niet geregistreerde aankopen. Controleer uw systeemconfiguratie vóór iedere aankoop.
Deze partner heeft een langere validatieperiode. Het is mogelijk dat de wachttijd voor uw cashback tot 365 dagen kan duren. Gelieve ons te excuseren voor dit ongemak. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Alibaba.com

Alibaba.com is 's werelds grootste B2B wereldwijde handelsmarkt en de toonaangevende aanbieder van online marketingdiensten voor importeurs en exporteurs. 

Ze hebben tientallen miljoenen producten, waaronder consumentenelektronica, kleding, schoonheid en persoonlijke verzorging enz.

Loyaltypartner-ID
589000803

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Alibaba.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.