Puzzle.be

Je Benefits bij Puzzle.be

  • 3% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Puzzle.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Puzzle.be

Puzzle.be est un site entièrement dédié aux amateurs et passionnés de puzzles.

Fort de leurs 15 années d'expérience dans les jeux et puzzles, ils vous proposent une gamme de produits et accessoires qui vous aideront dans la réalisation de vos puzzles. A ce titre, ayant constaté l'absence de tapis de puzzles pour les grands formats, ils vous proposent le plus grand tapis de puzzles au monde. La gamme de leurs produits s'élargira régulièrement pour satisfaire toutes vos attentes de "Puzzleurs".

Loyaltypartner-ID
589000796

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Puzzle.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.