Banden-Pneus-Online.be

Je Benefits bij Banden-Pneus-Online.be

  • 1% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Banden-Pneus-Online.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Banden-Pneus-Online.be

Sinds de oprichting in April 2001 is Banden-pneus-online.be de eerste keus van de franse consument geworden wat betreft aankoop van banden materiaal op internet.

Voorzien van een compleet aanbod, met een professionele en uitgebreide service, voldoet Banden-pneus-online altijd aan de gemaakte beloftes. Vindt u elders goedkopere diensten, krijgt u van hen het verschil terugbetaald.

Banden-Pneus-Online is niet enkel een verkoopsite, maar ook een bandenencyclopedie. Hun technisch advies biedt onze klanten de mogelijkheid banden uit te kiezen als echte kenners.

Loyaltypartner-ID
589000789

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Banden-Pneus-Online.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.