BerryLook.com

Je Benefits bij BerryLook.com

  • 5% Cashback + 15% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij BerryLook.com

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over BerryLook.com

BerryLook.com is your global online store that delivers latest fashion apparel for you! They have dresses, tops, bottoms and swimwear for girls and ladies. Thousands of products in different styles are waiting for you!

Loyaltypartner-ID
589000777

Kun je jouw aankoop niet vinden bij BerryLook.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.