Je Benefits bij Kiwi.com

  • 1% Cashback + 6% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Kiwi.com

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Kiwi.com

Kiwi.com is een bedrijf dat de reisindustrie verandert!

Ze zijn de pioniers in virtuele interlining en met hun unieke algoritme kunnen ze miljoenen vluchtcombinaties creëren. Bovendien helpt hun gebruikersvriendelijk website hun klanten verschillende parameters aan te passen en de vluchtcombinatie te vinden die speciaal voor hen is gecreëerd. Met een uitgebreide database van low-cost vluchten en traditionele luchtvaartmaatschappijen, interactieve kaart en gegarandeerde aankomst, schiet de gebruikerservaring omhoog naar een ander niveau.

Loyaltypartner-ID
589000774

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Kiwi.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.