Foreo.com

Je Benefits bij Foreo.com

  • 1% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Foreo.com

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Foreo.com

FOREO is geen traditioneel beauty bedrijf. Zij behoren tot hun eigen categorie.

De LUNA huidverzorgingsapparaten veroverden de markt razendsnel, om zo een premium merk te worden binnen de gezichtsverzorging. Een merk van elektrische tandenborstels zijn ze ook niet, hoewel ISSA al meer dan een halve eeuw misschien wel een grote revolutie teweegbrengt binnen de tandheelkunde. De recente launch van UFO veranderde de wereld van gezichtsmaskers en zet dagelijkse routines om in heerlijke verwenrituelen. En er komt nog veel meer aan.

Loyaltypartner-ID
589000773

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Foreo.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.