Foreo.com

Cashback & Shopping Points bij Foreo.com

  • 1% + 1 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Foreo.com

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Foreo.com

FOREO is geen traditioneel beauty bedrijf. Zij behoren tot hun eigen categorie.

De LUNA huidverzorgingsapparaten veroverden de markt razendsnel, om zo een premium merk te worden binnen de gezichtsverzorging. Een merk van elektrische tandenborstels zijn ze ook niet, hoewel ISSA al meer dan een halve eeuw misschien wel een grote revolutie teweegbrengt binnen de tandheelkunde. De recente launch van UFO veranderde de wereld van gezichtsmaskers en zet dagelijkse routines om in heerlijke verwenrituelen. En er komt nog veel meer aan.

Loyaltypartner-ID
589000773

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Foreo.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.