DiscoverCarHire.com

Je Benefits bij DiscoverCarHire.com

  • 1% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij DiscoverCarHire.com

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over DiscoverCarHire.com

Door het verstrekken van autoverhuuraanbiedingen voor meer dan 2.000.000 auto's in 150+ landen, kan DiscoverCarHire.com de juiste auto op de juiste plaats voor de beste prijs vinden.

Loyaltypartner-ID
589000761

Kun je jouw aankoop niet vinden bij DiscoverCarHire.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.