Watch2day.nl

Je Benefits bij Watch2day.nl

  • 1% Cashback + 12% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Watch2day.nl

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Watch2day.nl

Op Watch2Day.nl vind je de mooiste goedkope horloges. In de webshop vind je horloges van allerlei grote merken, waaronder Casio en Armani. Kortom veel populaire merken die veel gedragen worden. Doorgaans betaal je voor een mooi horloge erg veel geld, maar dit hoeft niet per se. In de webshop vind je namelijk de meest aantrekkelijke horloge deals. Veel horloges zijn hier wel meer dan 50% goedkoper dan in de gemiddelde winkel. Je bespaart dus gigantisch veel geld als je jouw horloge bij Watch2Day bestelt.

Loyaltypartner-ID
589000753

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Watch2day.nl?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.