Banggood.com

Cashback & Shopping Points bij Banggood.com

  • 1% + 1 Mode per 100 EUR Aankoop
  • 2% + 1 Elektro per 100 EUR Aankoop
  • 1% + 1 Mobiel & Tablets per 100 EUR Aankoop
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Banggood.com

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Banggood.com

Banggood.com heeft een breed assortiment van meer dan 200.000 producten van verschillende categorieën, zoals Apple-accessoires, smartphones, elektronica, RC-speelgoed, led-verlichting, kleding, schoonheidsproducten, juwelen, horloges en meer. Elk product is zorgvuldig geselecteerd om de beste kwaliteit tegen een lage prijs te bieden. We streven er altijd naar onze klanten een brede selectie van enkele van de meest trendy en nieuwste producten te bieden.

Banggood is opgericht in 2006 en was destijds gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling van computersoftware. Het heeft zijn activiteiten verlegd naar internationale e-commercediensten en sindsdien is het een online verkoper geworden die bijna alles verkoopt wat u nodig heeft of waar u aan kunt denken. Het hele Banggood-team streeft ernaar klanten lage prijs- en kwaliteitsproducten te bieden, evenals professionele klantenservice.

Hun motto is "Beste waar voor je geld", en ze volgen het door ervoor te zorgen dat hun producten exclusieve deals en speciale promoties alleen voor jou hebben.

Loyaltypartner-ID
589000732

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Banggood.com?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.