Banggood.com

Je Benefits bij Banggood.com

  • 1% Cashback + 5% Mobiel & Tablets
  • 3% Cashback + 5% Mode
  • 1% Cashback + 5% Elektro
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Banggood.com

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Banggood.com

Banggood.com heeft een breed assortiment van meer dan 200.000 producten van verschillende categorieën, zoals Apple-accessoires, smartphones, elektronica, RC-speelgoed, led-verlichting, kleding, schoonheidsproducten, juwelen, horloges en meer. Elk product is zorgvuldig geselecteerd om de beste kwaliteit tegen een lage prijs te bieden. We streven er altijd naar onze klanten een brede selectie van enkele van de meest trendy en nieuwste producten te bieden.

Banggood is opgericht in 2006 en was destijds gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling van computersoftware. Het heeft zijn activiteiten verlegd naar internationale e-commercediensten en sindsdien is het een online verkoper geworden die bijna alles verkoopt wat u nodig heeft of waar u aan kunt denken. Het hele Banggood-team streeft ernaar klanten lage prijs- en kwaliteitsproducten te bieden, evenals professionele klantenservice.

Hun motto is "Beste waar voor je geld", en ze volgen het door ervoor te zorgen dat hun producten exclusieve deals en speciale promoties alleen voor jou hebben.

Loyaltypartner-ID
589000732

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Banggood.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.