Avast.com

Je Benefits bij Avast.com

  • 8,5% Cashback + 6% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Avast.com

De voordelen zijn enkel geldig bij de eerste bestelling en niet geldig voor een nieuwe periode (opvolgende maand, opvolgend jaar). Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Avast.com

Als een van de grootste beveiligingsbedrijven ter wereld gebruikt Avast technologieën van de volgende generatie om cyberaanvallen in realtime te bestrijden. Zij verschillen van andere bedrijven van de volgende generatie doordat ze over een reusachtig zelflerend netwerk in de cloud beschikken dat een constante gegevensstroom ontvangt van hun honderden miljoenen gebruikers. Dit maakt leren met ongekende snelheid mogelijk, waardoor hun kunstmatige intelligentie slimmer en sneller is dan die van al hun concurrenten.

Loyaltypartner-ID
589000727

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Avast.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.