Avast.com

Cashback & Shopping Points bij Avast.com

  • 5% + 15 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Avast.com

De voordelen zijn enkel geldig bij de eerste bestelling en niet geldig voor een nieuwe periode (opvolgende maand, opvolgend jaar). Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Avast.com

Als een van de grootste beveiligingsbedrijven ter wereld gebruikt Avast technologieën van de volgende generatie om cyberaanvallen in realtime te bestrijden. Zij verschillen van andere bedrijven van de volgende generatie doordat ze over een reusachtig zelflerend netwerk in de cloud beschikken dat een constante gegevensstroom ontvangt van hun honderden miljoenen gebruikers. Dit maakt leren met ongekende snelheid mogelijk, waardoor hun kunstmatige intelligentie slimmer en sneller is dan die van al hun concurrenten.

Loyaltypartner-ID
589000727

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Avast.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.