Ashampoo.com

Je Benefits bij Ashampoo.com

  • 25% Cashback Deal* Nu 25% in plaats van 8,5% Cashback Geldig van 4/12/2023 tot 31/01/2024
  • * Met een Cashback Deal kun je je Shopping Points inwisselen in ruil voor meer Cashback. Daarvoor moet je voldoende Shopping Points in je myWorld-account hebben, die bij myWorld worden ingewisseld voor de Cashback Deal.Je Shopping Points worden dan automatisch van je myWorld-account afgetrokken.

  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Ashampoo.com

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Ashampoo.com

Ashampoo.com wilt software ontwerpen die gebruikers van begin tot eind comfortabel begeleidt. Het leven in de digitale wereld kan uitdagend en frustrerend zijn. Ze willen hun klanten de zonnige kant van software laten zien: Intuïtief, logisch en boeiend. Daarom staan ze voortdurend in contact met u, hun klanten, om hun software aan te passen aan uw behoeften.

Ze hebben allemaal programma's gezien die, om resultaten te boeken, een constante bestudering van handleidingen vereisen. Ze willen, met hun software, precies het tegenovergestelde bereiken! Ashampoo programma's zijn ontworpen om, met behulp van de modernste technologie, gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken te wezen. Dit geldt voor al hun producten, van software voor het branden en de altijd populaire systeemtuners tot onze veelzijdige multimedia suites. Alleen als u snel en comfortabel goede resultaten behaalt, zijn ze in hun missie geslaagd.

Loyaltypartner-ID
589000721

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Ashampoo.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.