Ashampoo.com

Je Benefits bij Ashampoo.com

  • 8,5% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Ashampoo.com

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Over Ashampoo.com

Ashampoo.com wilt software ontwerpen die gebruikers van begin tot eind comfortabel begeleidt. Het leven in de digitale wereld kan uitdagend en frustrerend zijn. Ze willen hun klanten de zonnige kant van software laten zien: Intuïtief, logisch en boeiend. Daarom staan ze voortdurend in contact met u, hun klanten, om hun software aan te passen aan uw behoeften.

Ze hebben allemaal programma's gezien die, om resultaten te boeken, een constante bestudering van handleidingen vereisen. Ze willen, met hun software, precies het tegenovergestelde bereiken! Ashampoo programma's zijn ontworpen om, met behulp van de modernste technologie, gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken te wezen. Dit geldt voor al hun producten, van software voor het branden en de altijd populaire systeemtuners tot onze veelzijdige multimedia suites. Alleen als u snel en comfortabel goede resultaten behaalt, zijn ze in hun missie geslaagd.

Loyaltypartner-ID
589000721

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Ashampoo.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.