Bimago.nl

Cashback & Shopping Points bij Bimago.nl

  • 5% + 1 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Bimago.nl

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Bimago.nl

Bimago.nl heeft een ruime keuze aan schilderijen en decoratieve artikelen. Hier vindt u een galerie met meer dan 4000 originele, fenomenale motieven, die besteld kunnen worden in de vorm van handgeschilderde schilderijen, digitale prints op canvas, plexiglas plaat of schuimplaat. De webshop biedt ook een brede keuze van decoratieve muurstickers en reproducties van schilderijen van Oude Meesters aan.

Loyaltypartner-ID
589000712

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Bimago.nl?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.