Gettransfer.com

Je Benefits bij Gettransfer.com

  • 1,5% Cashback + 8% Op jouw aankoop
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Gettransfer.com

Bij deze Loyalty Partner worden jouw voordelen gebaseerd op de bruto waarde van jouw aankoop.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Gettransfer.com

GetTransfer.com biedt transferboekingen en huurauto's met chauffeur aan tegen de beste prijzen. Een transfer boeken via onze website is goedkoper dan het bellen van een taxi of het inhuren van een transportbedrijf.

Wilt u een auto huren? De prijzen van GetTransfer.com voor huurauto's met chauffeur zijn lager dan bij andere bedrijven. Vergelijk en zie de voordelen.

Bespaar op reizen met GetTransfer.com!

Loyaltypartner-ID
589000700

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Gettransfer.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.