Teamswear.be

Cashback & Shopping Points bij Teamswear.be

  • 3,3% + 1 Nieuwe Klanten
  • 1% + 1 Bestaande Klanten
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Teamswear.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Teamswear.be

Teamswear.be verkoopt sportkleding voor sportclubs en teams, maar ook aan individuele sporters en de coaches en trainers langs de lijn. Teamswear.be is populair onder teams en (sport)- verenigingen doordat ze staffelkortingen bieden voor grote bestellingen, de kleding ook direct kan worden bedrukt en ze diverse voordeelpakketten aanbieden.

Wie bij Teamswear koopt, profiteert altijd van voordelige A-merken. Zo verkopen ze veel Nike, Adidas, Joma, Erima, Select en nog veel meer merken, maar dan tegen scherpe prijzen.

 

Loyaltypartner-ID
589000696

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Teamswear.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.