Name It.com

Cashback & Shopping Points bij Name It.com

  • 4% + 1 per 100 EUR Aankoop
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Name It.com

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Name It.com

Name It wil 's werelds meest kleurrijke denimmerk voor kinderen zijn, en hun selectie is breed en omvat alle modebehoeften van kinderen - van pasgeborenen tot tweens. Name It kleedt kinderen van top tot teen, en altijd met een sterke focus op onze twee kerngebieden - bovenkleding en denim.

NEWBORN (maat 56-74, 0-9 maanden)

Name It NEWBORN is zachte en comfortabele kleding met een vleugje actuele trends. De NEWBORN-lijn bevat alles wat pasgeborene en baby's nodig hebben om zich op hun gemak te voelen en er tegelijkertijd schattig uit te zien. Met de naam NEWBORN, kunt u uw baby verwennen met stijl.

MINI (maat 80-104, 1-4 jaar)

Peuters houden ervan om hun ouders te imiteren - we gaan net iets verder en laten de peuters fashionable zijn. Name It MINI is speelse kleding met leuke en funky kenmerken voor kleine kinderen die klaar zijn om de wereld alleen te verkennen. Het aanbieden van het comfort, de functie en de duurzaamheid die nodig zijn voor elke gelegenheid, Name It MINI is perfect voor de actieve en nieuwsgierige peuter.

KIDS (maat 110-152, 5-12 jaar)

Name It KIDS is coole kleding voor kinderen met eindeloze hoeveelheden energie en een sterke mening over stijl - kinderen die bewegingsvrijheid nodig hebben, maar ook hun eigen mening hebben over wat te dragen. Het zijn gewoon geweldige outfits die voldoen aan de hoge eisen voor comfort en scherpe details.

Loyaltypartner-ID
589000686

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Name It.com?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.