Podobrace.nl

Je Benefits bij Podobrace.nl

  • 2,5% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Podobrace.nl

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Podobrace.nl

Podobrace is een verzameling van Therapeuten die nog steeds geloven in het helpen van mensen, waarbij de klant altijd voorop staat. Podobrace is namelijk ontstaan uit het feit dat ze voor hun eigen patiënten nooit een site konden vinden waar ze gemakkelijk producten konden bestellen, om zo hun patiënten optimaal te kunnen helpen met producten met de beste prijs / kwaliteits verhouding.

En zo ontstond Podobrace, een website en webshop waar mensen gratis advies kunnen krijgen van een Fysio-, Manueel-, Podoposturaal therapeut, Ergotherapeut of Sportpodoloog (die ook allemaal aangesloten zijn bij genootschappen als bijv. de Fysiotherepeut, Omni Podo Genootschap en Stichting Loop) om zo het beste product te verkrijgen voor hun klachten.

Loyaltypartner-ID
589000676

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Podobrace.nl?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.