Gloeilampgoedkoop.be

Je Benefits bij Gloeilampgoedkoop.be

  • 2,5% Cashback + 8% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Gloeilampgoedkoop.be

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Gloeilampgoedkoop.be

Gloeilampgoedkoop.be de beste keuze voor uw lampen!

Of u nu op zoek bent naar LED-lampen, gloeilampen, spaarlampen of een halogeenlamp, zij hebben het allemaal voor u! Ze hebben een uitgebreid assortiment in allerlei verschillende soorten lampen en binnen alle soorten lampen heeft u ook nog oneindig veel keuze in bijvoorbeeld verschillende wattages.


Loyaltypartner-ID
589000671

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Gloeilampgoedkoop.be?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.