The Founded

Je Benefits bij The Founded

  • 3,5% Cashback + 12% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij The Founded

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over The Founded

Ben je opzoek naar trendy, maar unieke fashion, dan ben je bij Bestseller.com op het juiste adres. Zij bieden een groot assortiment aan hun klanten, jong en oud, man, vrouw en kinderen. Voor iedereen is er een ruime keuze aan hippe en kwalitatieve mode.

 

Loyaltypartner-ID
589000668

Kun je jouw aankoop niet vinden bij The Founded?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.