Camper.com

Cashback & Shopping Points bij Camper.com

  • 1% + 1 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR.
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Camper.com

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Camper.com

Camper benadert elke collectie op een creatieve manier en dat stelt hen in staat unieke ontwerpen te bedenken. Zij zijn een modern schoenenmerk en hun wortels liggen op het eiland Mallorca, Spanje. Hun bedrijf werd opgericht in 1975. Ze zijn een echt familiebedrijf met een rijk schoenmaakverleden dat ze gebruiken voor de creatie van unieke ontwerpen.

Loyaltypartner-ID
589000667

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Camper.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.