Cashback & Shopping Points bij Vila.com

  • 5% + 2 Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Je ontvangt Cashback en Shopping Points die proportioneel verdeeld worden vanaf de eerste cent. Het gespecificeerde aantal SP komt overeen met een aankoop van 100 EUR .
  • Accepteert Online Shopping

Voorwaarden bij Vila.com

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !

Over Vila.com

VILA biedt kleding voor vrouwen met een persoonlijke stijl. Vrouwelijkheid, sensualiteit en eenvoud daar draait het om. Damesmode met oog voor details. Zij streven naar de hoogst haalbare kwaliteit en kiezen zorgvuldig de beste materialen voor onze producten. Duurzaamheid staat bij hun hoog in het vaandel. Hun kleding toont aan dat duurzaamheid, vrouwelijkheid en betaalbaarheid heel goed te combineren zijn. Je ziet het terug in heel hun assortiment. Een assortiment met voor elk seizoen veel verschillende stijlen

Loyaltypartner-ID
589000666

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Vila.com?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.