Pinkorblue.com

Je Benefits bij Pinkorblue.com

  • 1,5% Cashback + 12% Op jouw aankoopbedrag (netto)
  • Accepteert
    Online Shopping

Voorwaarden bij Pinkorblue.com

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Belangrijk!
Om er zeker van te zijn dat je aankoop goed wordt geregistreerd, moet je altijd van tevoren op de knop "Nu online shoppen" klikken om de gewenste online shop te openen. Aankopen kunnen alleen via de browserversie van de online winkel worden geregistreerd en niet via de desbetreffende app. Gebruik alleen kortingscodes die je via onze website hebt ontvangen. Zorg ervoor dat je browser de juiste cookie-instellingen heeft voordat je gaat shoppen. Alle andere belangrijke informatie over online shoppen vind je in de FAQ's.

Over Pinkorblue.com

Pinkorblue.be is de online vakspecialist op het gebied van baby-, peuter- en kinderproducten. Aangezien ze tot één van de grootste online baby shops in Duitsland behoren, brengen ze veel ervaring en een snel groeiend assortiment met hun mee. In hun brede assortiment vind je onder andere: ens, speelgoed, babyfoons, luiers, schoolproducten, mode voor de kleine, maar ook voor de mama. Naast de vele A-merken, bieden zij ook hun voordelig eigen pinkorblue producten aan; van rompertjes tot draagzakken en zelfs hun eigen buggy’s!

Loyaltypartner-ID
589000665

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Pinkorblue.com?

* De Benefits zijn afhankelijk van de gekochte producten en van de Partner. De informatie over de Benefits op deze website is daarom zonder garantie.